Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
Myydyin tuote

Viking Power Tears of Freya - Nesteytystuote

Maku: Tropical
Koko: 240 g
Sokeriton nesteytystuote, jossa on muun muassa luonnollisia elektrolyyttejä vesimelonista ja kookosvedestä. Tuotteeseen on lisätty aminohappoja sitrulliinimalaattia, tauriinia ja betaiinia sekä useita tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita.
19.90
Maku: Tropical
Koko: 240 g
+
2 - 5 arkipäivää Muistuta minua
 • Kuvaus
 • Sisältö

Kuvaus

Tears Of Freya – Epic Hydration Formula

Edistyksellinen ravintolisä, joka sisältää elektrolyyttejä sekä muun muassa sitrulliinimalaattia, tauriinia, betaiinia ja vesimelonista saatavaa patentoitua raaka-ainetta nimeltä PerforMelon®. 

 • Sisältää 6 elektrolyyttiä.
 • 250 mg PerforMelon®.
 • 1000 mg kookosvettä.
 • Suuria annoksia B6- ja B12-vitamiineja.
 • 2000 mg sitrulliinimalaattia, 1000 mg tauriinia ja 500 mg betaiinia.
 • Sokeriton.
 • Vegaaninen.
 • Valmistettu Ruotsissa.

Viking Power Tears of Freya on laadukas ravintolisä, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän elektrolyyttejä, aminohappoja sekä elintärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita yhdessä erittäin voimakkaan vesimelonijauheen (PerforMelon®) kanssa. PerforMelon® sisältää useita erilaisia ravintoaineita ja on muun muassa aminohappo l-sitrulliinin luonnollinen lähde. Sekä kookosvesi että vesimeloni lukeutuvat luonnon arvokkaimpiin elektrolyyttien lähteisiin.

Tears of Freya sopii ihanteellisesti nautittavaksi milloin tahansa päivän aikana, mutta se on suunniteltu erityisesti nautittavaksi intensiivisimpien ja raskaimpien treenien yhteydessä. Juuri näiden treenien aikana menetämme suuria määriä nestettä ja ellei tätä nestevajausta korjata, merkittävänä riskinä on elektrolyyttien puute. Jo lieväkin nestevajaus vaikuttaa kielteisesti suorituskykyymme ja jaksamiseemme, ja se voi johtaa lihaskramppeihin ja -heikkouteen. Jos haluat yltää huippusuorituksiin, on tärkeää saada suoloja ja kivennäisaineita, joita keho tarvitsee nestetasapainon ylläpitämiseksi.

Tears of Freya -tuotteen tarkkaan suunniteltu koostumus sisältää suuren annoksen kaikkia elektrolyyttejä, joita keho tarvitsee elektrolyyttitasapainon tehokkaaseen palauttamiseen. Ainutlaatuiseen tuotteeseen on myös lisätty suuri annos sitrulliinimalaattia, tauriinia sekä betaiinia. Nautit sitten Tears of Freya -tuotetta ennen fyysistä suoritusta, sen aikana tai sen jälkeen, voit luottaa saavasi kaiken tarvitsemasi elektrolyyttitasapainon nopeaan palauttamiseen.

Nestevajaus

Harrastamme sitten millaista liikuntaa tahansa, me kaikki hikoilemme enemmän tai vähemmän. Myös sellaiset seikat kuin intensiteetti, geenit, lämpö ja jopa stressi vaikuttavat hikoilun määrään. Hikoilu on kehon tapa viilentää meitä, kun keho lämpenee liikaa: esimerkiksi intensiivisen treenin aikana tai lämpimänä kesäpäivänä. Hikoillessamme menetämme paitsi suuren määrän nestettä myös arvokkaita kivennäissuoloja, jotka tunnetaan paremmin elektrolyytteinä. 

Elektrolyyteillä on kehossa useita tärkeitä toimintoja, ja niitä tarvitaan muun muassa nestetasapainon ylläpitämiseen ja lihasten normaaliin toimintaan. Siksi kuumina päivinä tai kovan harjoittelun yhteydessä ei riitä, että juot vain vettä nestetasapainon palauttamiseksi: sinun on saatava takaisin menettämäsi elektrolyytit. Kehossa kivennäisaineet natrium, magnesium, kalium, kloridi, fosfaatti ja kalsium toimivat elektrolyytteinä, ja näistä natrium on tärkein.

Elektrolyyttilisää (nesteytystuotetta) käyttämällä kehon nestetasapainon voi palauttaa helposti ja nopeasti. Kun nestetasapaino on oikeanlainen, jaksamme paremmin ja suoriudumme paremmin ja pidempään sekä fyysisesti että henkisesti.

Urheilujuoma

Huippu- ja kilpaurheilijat käyttävät usein urheilujuomia, jotka sisältävät yhdistelmän hiilihydraatteja ja elektrolyyttejä yltääkseen huippusuorituksiin. Hiilihydraateista lihakset saavat nopeaa energiaa, ja lisäksi ne tehostavat nesteen imeytymistä kehossa. Sekoittamalla Tears of Freya -tuotetta hiilihydraattijauheeseen kuten Body Science Maltodextrin- tai Body Science Dextros -tuotteeseen voit valmistaa oman urheilujuomasi ja mukauttaa hiilihydraattipitoisuuden omiin tarpeisiisi.

 • C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • C-vitamiini auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa voimakkaan fyysisen rasituksen aikana ja sen jälkeen.
 • Pantoteenihappo edistää normaalia henkistä suorituskykyä ja vähentää väsymystä ja uupumusta.
 • B6-vitamiini ja B12 vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • Kalium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa.
 • Kalsium edistää lihasten normaalia toimintaa ja normaalia proteiinisynteesiä.
 • Fosfori edistää solukalvojen normaalia toimintaa.
 • Magnesium tukee lihasten normaalia toimintaa ja elektrolyyttitasapainoa.
 • Sinkki edistää normaalia happo-emäsaineenvaihduntaa ja normaalia kognitiivista toimintaa.
 • Hiilihydraatti-elektrolyyttiliuokset parantavat veden imeytymistä liikunnan aikana.
 • Hiilihydraatti-elektrolyyttiliuokset auttavat pitämään yllä kestävyyssuorituskykyä pitkäkestoisen kestävyysharjoittelun aikana.

HUOM! Monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen on tärkeää.

SKU: 2408170003-1000
Manufacturer: Viking Power
EAN: 7650044529444

Sisältö

Viking Power Tears of Freya Tropical

Ravintolisä. Sisältää makeutusainetta.
Nettopaino: 240 g (30 annosta).
Annoskoko: 8 g (~2 tl)

Käyttö: Sekoita 8 g 3-4 dl vettä ja nauti tarvittaessa, esimerkiksi ennen fyysistä toimintaa.

Ainesosat: L-sitrulliini-dl-malaatti, happamuudensäätöaineet (omenahappo, natriumvetykarbonaatti), kookosvesijauhe (Cocos nucifera), tauriini, betaiini, kivennäisaineet (kaliumkloridi, magnesiumsitraatti, sinkkisitraatti), vitamiinit (C, B6, B5, B12), paakkuuntumisenestoaineet (trikalsiumfosfaatti, piidioksidi), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami-K), vesimelonijauhe (Citrullus lanatus), ravintokuitu (inuliini sikurijuuresta), suola, aromit, väriaine (beetakaroteeni). Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

HUOM! Ravintolisää ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Parasta ennen: Katso kannessa oleva leima.

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa

Sisältö, 8 g kerta-annos:
L-sitrulliinimalaatti 2000 mg
Kookosvesijauhe 1000 mg
Tauriini
1000 mg
Betaiini 500 mg
C-vitamiini 300 mg 375 %*
Vesimelonijauhe (PerforMelon®) 250 mg
Pantoteenihappo (B5-vitamiini) 6,0 mg 100 %*
B6-vitamiini 2,8 mg 200 %*
B12-vitamiini 10 µg 400 %*
Natrium 150 mg
Kalium 110 mg 5,5 %*
Kloridi 200 mg 29 %*
Kalsium 80 mg 10 %*
Fosfori 85 mg 12 %*
Magnesium 45 mg 12 %*
Siinkki 2,5 mg 25 %*
 
* merkintätarkoitukseen EU:n määrittämä päivittäinen saantisuositus prosentteina.
Lue lisää
Uskomattoman hyvä nesteenvaihto. Menee 4 kauhaa 2,2 litran shakeriin ja sopii täydellisesti kuntosalille ja päiväsaikaan. sekoita vähän dekstroosia saadaksesi ylimääräistä glykogeenia kuntosalin aikana ja suoritat maksimaalisesti koko harjoituksen ajan. Tauriini ja l-sitrulliinimalaatti ovat jo mukana, joten ei ole syytä ostaa kolmea eri asiaa. Menee läpi 1 purkin 5 päivän välein.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
0
0
Erittäin hyvä maku, erittäin nopea ja helppo liukeneminen riippumatta siitä mitä sekoitat. Paras nestemäinen korvike mitä olen koskaan juonut! Näppärä ottaa mukaasi, olitpa menossa kuntoiluun, rannalle tai töihin.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
0
0
Hienoa, tunnen oloni vahvaksi kovien harjoitusten aikana aurinkoisina päivinä, se vain tekee tehtävänsä
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
0
0
Maistuu hyvältä ja helppo sekoittaa shakeriin tai pelkkään lasilliseen vettä. Peukku ylös!
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
0
0
Katso lisää arvosteluja
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
Tears of Freya - Nesteytystuote
Viking Power
Tears of Freya - Nesteytystuote
Maku: Tropical
Koko: 240 g
Tears of Freya - Nesteytystuote
19.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?