Hullun herkulliset proteiinipannukakut mustikan ja kardemumman maulla! Tämä taivaallisen hyvä mustikkapannukakkuresepti tarjoaa makuelämyksen vailla vertaa. Proteiinipitoiset mustikkapannukakut sopivat täydellisesti välipalaksi, lounaaksi, jälkiruoaksi – tai treenin jälkeiseksi herkuksi. Tutustu alta MM Sportsin herkulliseen reseptiin taivaallisen hyvistä mustikkapannukakuista!
Ainekset (3 pannukakkua)
50 g Body Science Protein Pancake Mix
2,5 dl vettä
50 g mustikoita
1 ripaus kardemummaa
Body Science Coconut Oil Extra Virgin tai Body Science Coconut Oil Odorless
Valmistusohje
Vispaa yhteen Body Science Protein Pancake Mix, vesi ja kardemumma. Kääntele joukkoon mustikat ja paista pannukakut kookosöljyssä keskilämmöllä. Käännä, kun pannukakku on saanut kullanruskean värin. Tarjoile marjojen, hedelmien tai muiden suosikkilisukkeidesi kanssa.
Ravintosisältö (koko annos)
Proteiinia 17 g
Hiilihydraatteja 27 g
Rasvaa 2 g
Energiaa 204 kcal
Haluatko löytää lisää inspiraatiota ruokavalioon ja harjoitteluun? Tutustu joihinkin alla olevista artikkeleistamme: