Ilmainen toimitus t.o.m. 31/8
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
-20%

Body Science 4 kpl Egg Protein ‐ Munaproteiini puhtaasta munanvalkuaisesta

Valkuaisproteiinijauhe, jolla on todella korkea proteiinilaatu ja joka sisältää hyvin vähän rasvaa ja hiilihydraatteja. Vapaiden kanojen munista.
111.90
139.60
+
Nettivarastossa - lähetetty viimeistään huomenna Muistuta minua
  • Kuvaus
  • Sisältö

Kuvaus

Egg Protein -munaproteiini

Korkealaatuinen munaproteiinijauhe, joka on valmistettu vapaiden kanojen munien puhtaasta munanvalkuaisesta. Täydellinen proteiininlähde niille, jotka haluavat mahdollisimman vähän hiilihydraatteja ja rasvaa tai joiden täytyy välttää maitoa tai laktoosia. 

  • 24 grammaa lihaksia kasvattavaa proteiinia annosta kohti.
  • Vapaista kanoista.
  • Korkea biologinen arvo.
  • Sokeriton.
  • Vähärasvainen ja alhainen tyydyttyneen rasvan määrä.
  • Valmistettu Ruotsissa.
  • Ei sisällä maitoa ja laktoosia.

Body Science Egg Protein on korkealaatuinen proteiinijauhe, joka on valmistettu 100 % munanvalkuaisesta. Munaproteiinilla on uskomattoman hyvä proteiinilaatu ja myös proteiinipitoisuus on yhtä korkea kuin perinteisessä heraproteiinissa. Valkuaisproteiini sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja, ja siksi se lasketaan täysimittaiseksi proteiiniksi, jolla on hyvä biologinen imeytyminen. Sillä on keskinopea imeytyminen elimistössä, minkä vuoksi se sopii hyvin nautittavaksi heti treenin jälkeen tai proteiinipitoisena välipalana keskellä päivää.

Valkuaisproteiini sopii myös niille, jotka haluavat välttää kaloreita, rasvaa ja sokeria mahdollisimman paljon. Puhtaalla munanvalkuaisella on yksi alhaisimmista rasva- ja hiilihydraattipitoisuuksista, joita löydät proteiinijauheista. Se ei sisällä myöskään luonnostaan kolesterolia eikä laktoosia, mikä tekee siitä erinomaisen proteiininlähteen laktoosi-intoleranteille tai niille, jotka haluavat vain vaihtoehdon maito- ja herapohjaisille proteiinijauheille.

Mitä proteiinijauhe on?

Proteiinijauhe on elintarvike, jonka proteiinipitoisuus on erittäin korkea ja jota saadaan sekä kasviperäisistä että eläinperäisistä lähteistä. Kasviperäisistä lähteistä hallitsevia ovat herneproteiini ja soijaproteiini ja eläinperäisistä heraproteiini, maitoproteiini ja munaproteiini. Tuotantoprosessi vaihtelee hieman riippuen siitä, mitä proteiinijauhetta valmistetaan, mutta periaate on sama. Perusraaka-aine suodatetaan ja puhdistetaan useissa eri vaiheissa, mikä johtaa siihen, että ei-toivotut aineet, kuten hiilihydraatit ja rasvat erotetaan varovasti samalla, kun proteiinipitoisuus pysyy ennallaan. Kun prosessi on valmis, lopputuloksena on puhdas proteiinijauhe, joka sisältää enemmän proteiinia ja vähemmän sekä rasvaa että hiilihydraatteja kuin aiemmin. Proteiinin, hiilihydraattien ja rasvan määrä riippuu muun muassa käytetystä proteiiniraaka-aineesta sekä käytetyn tuotantoprosessin tyypistä. Esimerkiksi isolaatilla on parempi ravintoarvo kuin tiivisteellä.

Kananmuna – klassikko kehonrakentajien keskuudessa

Kananmuna on yksi täydellisimmistä ja monipuolisimmista elintarvikkeista, ja treenimaailmassa tämä proteiininlähde on ollut erittäin tärkeä. Ennen kuin proteiinijauheita oli saatavilla niin paljon kuin nykyään, juuri kananmuna oli lihaksia kasvattavan proteiinin ensisijainen lähde monille kehonrakentajille. Tietenkin saatavilla oli myös muita korkealaatuisia proteiininlähteitä, mutta kananmuna oli kiistatta edullisin tapa saada ylimääräistä proteiinia samalla, kun se sisälsi monia tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, joita fyysisesti aktiiviset urheilijat tarvitsevat. Vuosikymmenien ajan kananmuna muodosti siis perustan kaikille, jotka harjoittelivat kovaa ja määrätietoisesti.

Biologinen arvo

Kun tarkastellaan proteiinipitoisia elintarvikkeita, on tärkeää paitsi tarkastella ruoan sisältämän proteiinin määrää, myös katsoa, mikä proteiini on kyseessä. Proteiineilla on nimittäin erilaisia ominaisuuksia ja imeytyminen ja hyödyt elimistössä voivat vaihdella suuresti riippuen siitä, mistä lähteestä proteiini on peräisin. Lihasten kasvattamisessa on tärkeää saada täysimittaista proteiinia eli proteiininlähteen, joka sisältää riittävän paljon kaikkia välttämättömiä aminohappoja. Proteiinin aminohappoprofiili määrittää siis proteiinin laadun ja sen, mikä vaikutus proteiinilla on lihasten kasvattamiseen.

Elintarvikkeella voi esimerkiksi olla korkea proteiiniarvo, mutta proteiinin laatu saattaa olla niin huono, että lihaksia rakentava vaikutus on minimaalinen. Voit siis saada paremman lihaksia rakentavan vaikutuksen korkealaatuisesta proteiininlähteestä pienemmästä annoksesta huolimatta. Proteiinin laadun mittaamiseksi ja sen määrittämiseksi, kuinka hyvin elimistö voi hyödyntää proteiinia, käytetään niin kutsuttua biologista arvoa (BV). Mitä suurempi biologinen arvo on, sitä paremmin elimistö kykenee hyödyntämään proteiinia.

Kananmunalla on laadukas ja korkea proteiiniarvo, ja sen biologinen arvo on 100. Itse asiassa kananmunan proteiinin laatu on niin hyvä, että sitä käytetään viitearvona mitattaessa muiden elintarvikkeiden biologista arvoa.

Maailman terveellisin elintarvike

Kananmunaa kutsutaan joskus maailman terveellisimmäksi elintarvikkeeksi, eikä ihme. Pienestä koostaan huolimatta se sisältää lähes kaikkea, mitä tarvitsemme. Keltuaisessa on välttämättömiä rasvoja ja paljon hyödyllisiä vitamiineja ja kivennäisaineita, joita elimistö tarvitsee. Valkuainen sisältää myös useita välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita, mutta ennen kaikkea se sisältää runsaasti korkealaatuista proteiinia, joka sisältää kaikkia yhdeksää välttämätöntä aminohappoa. Syöt sitten koko kananmunan tai vain munanvalkuaisen, kananmuna on uskomattoman hyvä elintarvike, jota käytetään korkealaatuisen lihaksia kehittävän proteiinin saamiseksi. Kananmuna on siis jo pitkään ollut kaikkien treenaavien ihmisten perusta, olipa tavoitteena sitten rakentaa lihaksia tai laihtua.

Munanvalkuaisjauhe munanvalkuaisesta

Kuten nimestä voi päätellä, munaproteiinijauhetta tuotetaan kananmunista. Tuotantoprosessi on lähes identtinen heraproteiinin ja maitoproteiinin tuotantoon verrattuna. Ensimmäisessä vaiheessa munanvalkuainen erotetaan keltuaisesta, minkä jälkeen munanvalkuainen pastöroidaan. Tämän jälkeen munanvalkuainen käy läpi kuivausmenetelmän, jota kutsutaan sumutuskuivaukseksi. Lyhyesti sanottuna tämä tarkoittaa nestemäisen ruoan muuttamista jauheeksi haihduttamalla. Veden poistamisella saadaan hienojakoinen jauhe, joka koostuu 100 % munanvalkuaisesta. Koska munanvalkuainen koostuu luonnollisesti periaatteessa vain vedestä ja puhtaasta proteiinista, saat proteiinijauheen, jolla on erittäin korkea proteiinipitoisuus ja jossa on erittäin vähän rasvaa ja hiilihydraatteja. 

SKU: SKU25771
Manufacturer: Body Science
EAN:

Sisältö

Body Science Egg Protein Double Rich Chocolate

Suklaan makuinen proteiinijauhe. Sisältää makeutusainetta.
Nettopaino: 1000 g (30 annosta).
Annoskoko: 33 grammaa (~1 dl). Kauha ei sisälly.

Käyttö: Sekoita 30 grammaa 2–3 desilitraan vettä. Nesteen määrää voidaan lisätä tai vähentää tarpeen mukaan. Suositeltu annostus: 2–3 annosta päivässä.

Ainesosat: kananmunanvalkuainen vapaan kanan munista, kaakao, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), aromit, stabilointiaine (selluloosakumi), makeutusaineet (aspartaami, sukraloosi, asesulfaami-K), rapsiöljy, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi). Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Parasta ennen: Katso pakkauksen etupuolella oleva leima.

Säilytysohje: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.

Ravintosisältö 100 grammaa kohti ja 31 gramman annosta kohti.
Energiaa 1424 kJ/333 kcal 475 kJ/113 kcal
Rasvaa
- josta tyydyttyneitä rasvoja
3,4 g
1,1 g
1,1 g
0,4 g
Hiilihydraatteja
- joista sokereita
5,7 g
1,5 g
1,9 g
0,5 g
Proteiinia  69 g 23 g
Suolaa  3,04 g 1,00 g
 
1 Proteiinin kuiva-ainepitoisuus: 72 %
Lue lisää
This is the best product for me. I have milk allergy so I can't use standard proteins and I have stomach reaction for soy protein, so the egg protein is the best option for me. The taste is good as well.
Was this helpful?
0
0
Loistava tuote herkkä mahaiselle paras maku verrattuna muihin tuotteisiin tilaan jatkossakin kiitos !
Was this helpful?
0
0
5/5, mutta haluaisin nähdä myös muita makuja. Kun tätä tuotetta on käytetty vuosia, Double rich suklaa on tulossa hieman tylsäksi. Varsinkin kun vertaa kaikkiin hera- ja kaseiinituotteiden mahtaviin makuihin!
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
0
0
Hyvä, mutta se olisi parempi ilman tuplasuklaa. Haluaisin myös nähdä tämän ilman makua.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
0
0
mikään ei ole lähellä tätä tuotetta.!!
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
0
0
Katso lisää arvosteluja
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
t.o.m. 31/8
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
4 kpl Egg Protein
Body Science
4 kpl Egg Protein ‐ Munaproteiini puhtaasta munanvalkuaisesta
4 kpl Egg Protein ‐ Munaproteiini puhtaasta munanvalkuaisesta
111.90
Ilmainen toimitus
t.o.m. 31/8
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?