Ilmainen toimitus t.o.m. 31/8
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
-26%

JACKED Muscle Pump

JACKED Muscle Pump sisältää tehokkaita ainesosia reiluina annoksina ja tarjoaa sinulle paremman pumpin kuin koskaan!
25.90
34.90
Valitse Maku:
+
Nettivarastossa - lähetetty viimeistään huomenna Muistuta minua
  • Kuvaus
  • Sisältö

Kuvaus

Jacked Muscle Pump

Piristeetön PWO, jonka 100 % tavoitteena uskomaton lihaspaine ja -pumppi!

  • Lisää volyymia ja verenkiertoa.
  • Lisää ravinteiden saantia ja lihasten kasvua.
  • Parantaa suorituskykyä ja maitohapon sietokykyä.
  • Ei sisällä beeta-alaniinia – ei kihelmöintiä!
  • 100 % stimulanttivapaa – ei piristäviä ainesosia!

Jacked Muscle Pump on puhdas pumppi-PWO, joka on täysin vapaa stressaavista piristeistä ja kihelmöintiä aiheuttavasta beeta-alaniinista. Tämä tuote on tarkoitettu treeneihin, joissa haluat antaa lihaksille todella kyytiä ja kokea brutaalin lihaspumpin! Tunne, joka saa sinut suunnittelemaan ja kaipaamaan seuraavaa treeniä.

Piristeet ovat haitallisia lihaspumpille

Lihaspainetta lisäävät ainesosia, kuten sitrulliinimalaattia, agmatiinia, punajuurijauhetta, AAKG:ta, nitraatteja jne. kutsutaan yleensä pumppiaineiksi tai typpioksidin tehostajiksi (NO-boostereiksi). Ne lisäävät typpioksidin pitoisuutta lihaksissa, mikä toimii välittäjäaineena verisuonten laajentamiseksi (vasodilataatio). Tämä parantaa verenkiertoa lihaksiin ja samalla niin kutsuttua lihaspumppia.

Piristeet, kuten kofeiini, ovat puolestaan sen täydellinen vastakohta ja estävät verenkiertoa supistamalla verisuonia (vasokonstriktio). Se vähentää verisuonia laajentavien aineiden vapautumista – mitä haluamme itse asiassa lisätä. Siksi suuret piristeannokset ovat haitallisia, jos etsit maksimaalista lihaspumppia. Piristevapaan PWO:n etuna on myös, että sitä voidaan nauttia mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Pumppiainesosat ja NO-boosterit

Mikä olisikaan parempaa kuin NO-boosterit ja pumppiaineet? Kyllä, NO-boosterit kunnon annoksina. Useat markkinoilla olevat PWO:t sisältävät useita hyviä ainesosia, mutta niissä ongelmana on lähes aina annos, varsinkin pumpista puhuttaessa. On huomattavasti parempi, jos ainesosia on vähemmän ja annokset isoja ja tehokkaita.

Pumppi lihaskasvun stimulointiin

Se, miksi lihaspumppi halutaan maksimoida, ei johdu pelkästään mukavasta tunteesta. Kun verenkiertoa lihaksiin lisätään, lihassoluihin pakkautuu entistä enemmän ravintoa. Tämä lisää osmoottista painetta lihassolussa, mikä vahvistaa anabolista signaalia (lihasta rakentavaa signaalia), joka luo lihaskasvua. Lisäksi se lisää hapen saantia ja kehon kykyä kuljettaa kuona-aineita pois lihaksista - mikä lisää suorituskykyä ja parantaa palautumista.

Hiilihydraatit eivät ainoastaan anna energiaa, vaan myös lisäävät painetta lihaksissa

Mitä kovemmin voit suorittaa, sitä enemmän saat lihaspumppia, mutta saadaksesi todella hyvän ja kestävän lihaspumpin tarvitset hiilihydraatteja. Jos et ole aiemmin yhdistänyt pumppia antavia ainesosia hiilihydraatteihin, et ole myöskään kokenut maksimipumpin tunnetta. Täyteen tankatut glykogeenivarastot eivät vain auta sinua suoriutumaan huipputasolla, vaan niillä on myös tilavuutta lisäävä vaikutus lihaksiin, koska suurin osa glykogeenivarastosta on lihaksissa.

Jacked Muscle Pump sisältää edistyneen sekoituksen monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka koostuvat vahamaisesta maissista (Waxy Meize) maltodekstriinistä ja isomaltuloosista(Palatinose®). Yhdistelmä tarjoaa keholle erilaisia hiilihydraatteja erittäin nopeasta hitaaseen imeytymisaikaan kehossa. Näin saat energiaa koko treenisi ajan!

Ei beta-alaniinia = no hard feelings

 Monet pitävät beeta-alaniinin antamasta pistävästä tunteesta ja joillekin se saattaa olla pakko saada ennen treeniä. Mutta vähintään yhtä moni ei pidä tästä tunteesta. Plain and simple – koska ainesosia on helpompi lisätä kuin poistaa, olemme valmistaneet Jacked Muscle Pumpin ilman beeta-alaniinia. Jos haluat kuitenkin kihelmöivän tunteen, lisää vain muutama mitallinen beta-alaniinia.

SKU: 2303850013-1001
Manufacturer: JACKED
EAN: 7650044524685

Sisältö

Jacked Muscle Pump Orange

Ravintolisä. Sisältää makeutusainetta.
Nettopaino: 800 g (30 annosta).
Annoskoko: 26,7 g (~1 mitallinen).

Käyttö: Sekoita 26,7 g 4-6 dl vettä ja nauti ennen treeniä.

Ainesosat: Maltodekstriini, l-sitrulliini-dl-malaatti, isomaltuloosi, tauriini, l-tyrosiini, happamuudensäätöaineet (omenahappo, natriumvetykarbonaatti), aromit, makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami-K), paakkuuntumisenestoaine (trikalsiumfosfaatti), punajuuriuute (Beta vulgaris), kivennäisaine (kaliumkloridi), väriaine (beetakaroteeni). Sisältää fenyylialaniinin lähteen

HUOM: Ravintolisiä ei saa käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä kuivassa paikassa ja lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Parasta ennen: Katso leima.

Säilytysohje: Säilytettävä huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.

Sisältö, 26,7 g kerta-annos
Maltodekstriini 10600 mg
L-sitrulliinimalaatti 6000 mg
Isomaltuloosi (Palatinose®) 6000 mg
Tauriini 2000 mg
L-tyrosiini 1000 mg
Punajuuriuute 250 mg
Kalium 100 mg 5 %*

* merkintää varten prosenttiosuus päivittäisestä viitesaannista EU:n mukaan.
Lue lisää
Tämä oli todella hyvän makuista appelsiinimehua. Se ei maistu synteettiseltä. Se maistuu kuin lasillinen virkistävää appelsiinimehua.
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Orange 5/5
Was this helpful?
0
0
Aivan maaginen!
Kestää enemmän kuin olen tehnyt pitkään aikaan! Muay Thai ei ole jotain, jota haluat tehdä ilman energiaa.
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Cola 5/5
Was this helpful?
0
0
Hyvä jos ottaa huomioon hinta, mutta mangon maku oli paska, maistui saippualta ja oli tuskaa juoda annos, valitettavasti en suosittele, jos joku haluaa minun, niin ostakaa rohkeasti
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Mango 1/5
Was this helpful?
1
1
Mielestäni se maistuu kohtuullisen hyvältä, mutta hieman synteettistä, mutta kaiken kaikkiaan mielestäni se toimii hyvin (:
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Cola 5/5
Was this helpful?
0
0
En tiedä antoiko niin paljon pumppua. Mango maistui mango-monivitamiinimehulta. Maussa ei mitään vikaa, ei vain henkilökohtainen suosikkini. Mutta ihmettelen, miksi annoksen/kauhauksen täytyy olla niin suuri. Kuin puoli desilitraa.
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Mango 3/5
Was this helpful?
0
0
Katso lisää arvosteluja
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
t.o.m. 31/8
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
Muscle Pump
JACKED
Muscle Pump
Muscle Pump
25.90
Ilmainen toimitus
t.o.m. 31/8
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?