Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Body Science Pre-Workout

Koko: 460 g
Kraftfull pre-workout laddad med bland annat hög dos av citrullinmalat, kreatin, beta-alanin och hög dos koffein.
24.90
Koko: 460 g
Valitse Maku:
+
Nettivarastossa - lähetetty viimeistään huomenna Muistuta minua
 • Kuvaus
 • Sisältö

Kuvaus

Body Science Pre-Workout 

Suuriannoksinen esiharjoittelu, joka on kehitetty erityisesti Fitnessissä ja Kehonrakennuksessa kilpaileville.

 • 8000 mg sitrulliinimalaattia.
 • 5000 mg kreatiinia.
 • 4000 mg beeta-alaniinia.
 • 2000 mg betaiinia.
 • 1500 mg tauriinia.
 • 300 mg kofeiinia.
 • 300 mg C-vitamiinia.
 • Valmistettu Ruotsissa.

PWO:n käyttö polttoaineen lisäämiseen koviin harjoituksiin on yhtä suosittua kilpaurheilijoiden kuin harrastajienkin keskuudessa. Vaikka PWO:lla ei sinänsä ole suoraa lihasvoimaa kasvattavaa vaikutusta, suorituskykyä parantavilla ominaisuuksilla voi silti olla suuri merkitys harjoittelun kehityksessä ja lihasten rakentamisessa. Lisääntyneen voiman, energian ja paremman keskittymisen ansiosta pystyt suoriutumaan sekä paremmin että pidempään harjoittelussa. Tämä johtaa siihen, että lihakset altistuvat suuremmalle kuormitukselle, mikä puolestaan ??johtaa vahvempaan lihasten rakentamiseen – tietysti yhdessä oikeanlaisen ruokavalion ja riittävän lihaksia rakentavan proteiinin kanssa. Siksi monet ihmiset valitsevat PWO:n käytön korkean intensiteetin harjoittelun yhteydessä.

Mikä PWO valita?

PWO-valikoima markkinoilla on valtava ja sisältö vaihtelee suuresti tuotteista toiseen. Valitsemasi PWO riippuu täysin siitä, mitkä kriteerit sinulla on ja mitä vaikutusta etsit. Jos olet aloittelija, voi olla hyvä aloittaa yksinkertaisemmalla PWO:lla, joka koostuu pohjasta, jossa on kreatiinia, beeta-alaniinia ja sopiva annos kofeiinia. Kokeneemmat käyttäjät valitsevat yleensä PWO:n, joka koostuu useista erityyppisistä suorituskykyä parantavista ainesosista ja tehokkaammissa annoksissa. Näiden PWO:iden vaikutus on huomattavasti tehokkaampi, mikä tekee niistä markkinoiden suosituimpia PWO:ita.
Body Science Professional -sarjan Pre-Workout on kehitetty erityisesti sinulle, joka haluat käyttää todistettuja ainesosia suurissa annoksissa ja todella hyvällä teholla! Tämä on PWO ilman kompromisseja. Pohja koostuu kolmesta suorituskykyä parantavasta ainesosasta sitrulliinimalaatti, kreatiini ja beeta-alaniini - kaikki hyväksytyissä annoksissa. Jokainen kauhallinen sisältää myös 2000 mg betaiinia, 1500 mg tauriinia ja 300 mg energisoivaa kofeiinia, jotka parantavat kestävyyttäsi ja suorituskykyäsi samalla kun keskittymiskykysi harjoituksen aikana pysyy huipussaan. Se on vähintäänkin kiinteä tehoainekoostumus, jolla on suorituskykyä parantava vaikutus. Muun muassa pystyt harjoittelemaan kovemmin ja pidempään ilman, että koettu vaiva kasvaa.

Mikä on Pre-workout?

Pre-workout on suosittu ravintolisä, joka otetaan ennen harjoittelua parantamaan suorituskykyä fyysisen toiminnan aikana. Riippuen kaavan sisältämistä ainesosista, PWO voi tarjota lisää energiaa, terävämpää keskittymistä, enemmän voimaa, parempaa kestävyyttä ja vahvempaa lihaspumppua. Tehokkaita tehosteita, jotka voivat nostaa harjoittelun uudelle tasolle ja parantaa siten harjoittelutuloksia. Useimmat PWO:t sisältävät yhdistelmän kaikkia näitä vaikutuksia, mutta niissä on yleensä yksi tai kaksi hallitsevaa aluetta. Siksi PWO:t jaetaan yleensä eri luokkiin, kuten pumppu-PWO, stim-free PWO, virkistävä PWO ja paljon muuta - kaikki helpottaakseen sinulle sopivan harjoituksen löytämistä.

Milloin ottaa PWO?

Paras ajankohta PWO:lle on hyvin yksilöllistä, mutta kaikille tuotteille on yhteistä se, että ne tulee ottaa ennen harjoittelua - aivan kuten nimestä voi päätellä. Yleensä useimmat käyttäjät yleensä lataavat noin 30 minuuttia ennen fyysistä toimintaa. Se voi kuitenkin vaihdella suoritettavan harjoituksen tyypin ja harjoittelun pituuden mukaan. Siksi voi olla tarkoituksenmukaista ottaa PWO aikaisemmin tai myöhemmin istunnon aikana riippuen siitä, milloin haluat virkistävän vaikutuksen. Paras tapa tietää, milloin PWO:ta kannattaa ottaa, on yksinkertaisesti testata itsesi, sillä meillä kaikilla on yksilölliset olosuhteet ja toleranssit eri aineille!
 • C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa intensiivisen fyysisen harjoittelun aikana ja sen jälkeen. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 200 mg:n päivittäinen C-vitamiinisaannin lisäksi.
 • Kofeiini lisää valppautta, keskittymiskykyä ja lisää kestävyyttä ja suorituskykyä. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 75 mg kofeiinia.
 • Kreatiini lisää fyysistä suorituskykyä toistuvan voimarasituksen aikana lyhytaikaisen ja korkean intensiteetin harjoittelun yhteydessä. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 3 g kreatiinia päivässä.
HUOMIO! Tärkeää tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen kanssa.
SKU: 2300970013-1002
Manufacturer: Body Science
EAN: 7650044530006

Sisältö

Body Science Professional Series Pre-Workout Sour Cola 

Ravintolisä. Sisältää makeutusainetta.
Nettopaino: 460 g (20 annosta)
Annoskoko: 23 g. 

Käyttö: Sekoita 23 g 3-4 dl vettä ja nauti ennen treeniä.

Ainesosat: L-sitrulliini-dl-malaatti, kreatiinimonohydraatti, beta-alaniini, betaiini, tauriini, paakkuuntumisenestoaineet (trikalsiumfosfaatti, piidioksidi), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami-K), natriumvetykarbonaatti, kofeiini, vitamiini (C), aromi, väriaine (sokeriväri). Sisältää fenyylialaniinin lähteen. 

HOUM! Ravintolisää ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Varoitus: Suuri kofeiinipitoisuus. Suositeltu päiväannos (~1,5 mitallista) sisältää 300 mg kofeiinia. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville.

Säilytys: Alkuperäispakkauksessa huoneenlämmössä.

Sisältö, 23 g kerta-annos: 
L-sitrulliinimalaatti 8000 mg
Kreatiinimonohydraatti 5000 mg
Beeta-alaniini 4000 mg
Betaiini 2000 mg
Tauriini 1500 mg
Natriumvetykarbonaatt 500 mg
Kofeiini 300 mg
C-vitamiini 300 mg 375 %*
 
EU:n DRI %.
Lue lisää
Julma Pwo
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Sour Cola 5/5
Was this helpful?
0
0
maistuu todella hyvältä
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Pineapple 4/5
Was this helpful?
0
0
Lopuksi jotain, joka ei ole aliannostettu niin helvetin kallista. Sitä lisää!!!
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Sour Cola 4/5
Maku: Pineapple 5/5
Was this helpful?
0
0
Maistuu makeammalta ananasmehulla ja antaa todella hyvän vaikutuksen. Harjoitteluni alkoi laskea, koska minulla ei ollut paljon energiaa harjoituksissani, mutta tämän annoksen jälkeen jokainen harjoitus on kovaa! En myöskään saa sitä pistelyä/kutinaa kehossani, jota yleensä pidän epämiellyttävänä. Oikein hyvä!
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Pineapple 5/5
Was this helpful?
0
0
Hyvät ainesosat ja hyvät määrät hintaan!
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Sour Cola 5/5
Was this helpful?
0
0
Katso lisää arvosteluja
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
Pre-Workout
Body Science
Pre-Workout
Koko: 460 g
Pre-Workout
24.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?