Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
-20%

Body Science Pre-Workout

Koko: 440 g
Kraftfull pre-workout laddad med bland annat hög dos av citrullinmalat, kreatin, beta-alanin och hög dos koffein.
19.90
24.90
Koko: 440 g
Valitse Maku:
+
2 - 5 arkipäivää Ei varastossa
OBS! Suosittelemme nykyisen erän säilyttämistä pakastimessa. Tuote sisältää suuria annoksia kosteudelle herkkiä aineita, ja valitettavasti tuotannossa ei ole pakkaukseen kuuluvia kosteuspusseja. Tuote pyrkii paakkuuntumaan ja kovettumaan.
 • Kuvaus
 • Sisältö

Kuvaus

Body Science Pre-Workout 

Suuriannoksinen esiharjoittelu, joka on kehitetty erityisesti Fitnessissä ja Kehonrakennuksessa kilpaileville.

 • 8000 mg sitrulliinimalaattia.
 • 5000 mg kreatiinia.
 • 4000 mg beeta-alaniinia.
 • 2000 mg betaiinia.
 • 1500 mg tauriinia.
 • 300 mg kofeiinia.
 • 300 mg C-vitamiinia.
 • Valmistettu Ruotsissa.

PWO:n käyttö polttoaineen lisäämiseen koviin harjoituksiin on yhtä suosittua kilpaurheilijoiden kuin harrastajienkin keskuudessa. Vaikka PWO:lla ei sinänsä ole suoraa lihasvoimaa kasvattavaa vaikutusta, suorituskykyä parantavilla ominaisuuksilla voi silti olla suuri merkitys harjoittelun kehityksessä ja lihasten rakentamisessa. Lisääntyneen voiman, energian ja paremman keskittymisen ansiosta pystyt suoriutumaan sekä paremmin että pidempään harjoittelussa. Tämä johtaa siihen, että lihakset altistuvat suuremmalle kuormitukselle, mikä puolestaan ??johtaa vahvempaan lihasten rakentamiseen – tietysti yhdessä oikeanlaisen ruokavalion ja riittävän lihaksia rakentavan proteiinin kanssa. Siksi monet ihmiset valitsevat PWO:n käytön korkean intensiteetin harjoittelun yhteydessä.

Mikä PWO valita?

PWO-valikoima markkinoilla on valtava ja sisältö vaihtelee suuresti tuotteista toiseen. Valitsemasi PWO riippuu täysin siitä, mitkä kriteerit sinulla on ja mitä vaikutusta etsit. Jos olet aloittelija, voi olla hyvä aloittaa yksinkertaisemmalla PWO:lla, joka koostuu pohjasta, jossa on kreatiinia, beeta-alaniinia ja sopiva annos kofeiinia. Kokeneemmat käyttäjät valitsevat yleensä PWO:n, joka koostuu useista erityyppisistä suorituskykyä parantavista ainesosista ja tehokkaammissa annoksissa. Näiden PWO:iden vaikutus on huomattavasti tehokkaampi, mikä tekee niistä markkinoiden suosituimpia PWO:ita.
Body Science Professional -sarjan Pre-Workout on kehitetty erityisesti sinulle, joka haluat käyttää todistettuja ainesosia suurissa annoksissa ja todella hyvällä teholla! Tämä on PWO ilman kompromisseja. Pohja koostuu kolmesta suorituskykyä parantavasta ainesosasta sitrulliinimalaatti, kreatiini ja beeta-alaniini - kaikki hyväksytyissä annoksissa. Jokainen kauhallinen sisältää myös 2000 mg betaiinia, 1500 mg tauriinia ja 300 mg energisoivaa kofeiinia, jotka parantavat kestävyyttäsi ja suorituskykyäsi samalla kun keskittymiskykysi harjoituksen aikana pysyy huipussaan. Se on vähintäänkin kiinteä tehoainekoostumus, jolla on suorituskykyä parantava vaikutus. Muun muassa pystyt harjoittelemaan kovemmin ja pidempään ilman, että koettu vaiva kasvaa.

Mikä on Pre-workout?

Pre-workout on suosittu ravintolisä, joka otetaan ennen harjoittelua parantamaan suorituskykyä fyysisen toiminnan aikana. Riippuen kaavan sisältämistä ainesosista, PWO voi tarjota lisää energiaa, terävämpää keskittymistä, enemmän voimaa, parempaa kestävyyttä ja vahvempaa lihaspumppua. Tehokkaita tehosteita, jotka voivat nostaa harjoittelun uudelle tasolle ja parantaa siten harjoittelutuloksia. Useimmat PWO:t sisältävät yhdistelmän kaikkia näitä vaikutuksia, mutta niissä on yleensä yksi tai kaksi hallitsevaa aluetta. Siksi PWO:t jaetaan yleensä eri luokkiin, kuten pumppu-PWO, stim-free PWO, virkistävä PWO ja paljon muuta - kaikki helpottaakseen sinulle sopivan harjoituksen löytämistä.

Milloin ottaa PWO?

Paras ajankohta PWO:lle on hyvin yksilöllistä, mutta kaikille tuotteille on yhteistä se, että ne tulee ottaa ennen harjoittelua - aivan kuten nimestä voi päätellä. Yleensä useimmat käyttäjät yleensä lataavat noin 30 minuuttia ennen fyysistä toimintaa. Se voi kuitenkin vaihdella suoritettavan harjoituksen tyypin ja harjoittelun pituuden mukaan. Siksi voi olla tarkoituksenmukaista ottaa PWO aikaisemmin tai myöhemmin istunnon aikana riippuen siitä, milloin haluat virkistävän vaikutuksen. Paras tapa tietää, milloin PWO:ta kannattaa ottaa, on yksinkertaisesti testata itsesi, sillä meillä kaikilla on yksilölliset olosuhteet ja toleranssit eri aineille!
 • C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa intensiivisen fyysisen harjoittelun aikana ja sen jälkeen. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 200 mg:n päivittäinen C-vitamiinisaannin lisäksi.
 • Kofeiini lisää valppautta, keskittymiskykyä ja lisää kestävyyttä ja suorituskykyä. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 75 mg kofeiinia.
 • Kreatiini lisää fyysistä suorituskykyä toistuvan voimarasituksen aikana lyhytaikaisen ja korkean intensiteetin harjoittelun yhteydessä. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 3 g kreatiinia päivässä.
HUOMIO! Tärkeää tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen kanssa.
SKU: 2300970013-1001
Manufacturer: Body Science
EAN: 7650044516307

Sisältö

Body Science Professional Series Pre-Workout Pineapple

Ravintolisä. Sisältää makeutusainetta.
Nettopaino: 440 g (20 annosta)
Annoskoko: 22 g (~1,5 mitallista)

Käyttö: Sekoita 22 grammaa 3 – 4 desilitraan vettä ja nauti ennen treeniä.

Ainesosat: L-sitrulliini-dl-malaatti, kreatiinimonohydraatti, beta-alaniini, betaiini, tauriini, natriumvetykarbonaatti, kofeiini, vitamiini (C), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami-K), aromi, väriaineet (beetakaroteeni). Sisältää fenyylialaniinin lähteen

HOUM! Ravintolisää ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Varoitus: Suuri kofeiinipitoisuus. Suositeltu päiväannos (~1,5 mitallista) sisältää 300 mg kofeiinia. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville.

Parasta ennen: Katso kannessa oleva leima

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.

Sisältö, 22 gramman kerta-annos
L-sitrulliinimalaatti 8000 mg
Kreatiinimonohydraatti 5000 mg
Beeta-alaniini 4000 mg
Betaiini 2000 mg
Tauriini 1500 mg
Natriumvetykarbonaatt 500 mg
Kofeiini 300 mg
C-vitamiini 300 mg 375 %*
 
merkintätarkoitukseen EU:n määrittämä päivittäinen saantisuositus prosentteina
Lue lisää
Yli 20 esitreenin kokeilun jälkeen tämä on selvästi paras, varsinkin kun se on 477 DKK 60 juomasta, mikä on halpa verrattuna siihen, kuinka hyvä sekoitus on.
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Pineapple 4/5
Was this helpful?
0
0
Halpoja, hyviä raaka-aineita kohtuullisissa määrin. Ei mitään valittamista paitsi maku, jossa on hieman funky jälkimaku, mutta siemaillen pwoa alle 200 ml:lla vettä, saattaa selittää. Olisi parempi, jos se maistuisi vähemmän, joten on helpompi päästä alas
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Sour Cola 3/5
Maku: Pineapple 3/5
Was this helpful?
0
0
Ehdottomasti yksi parhaista ainesosien suhteen hintaan 300 kruunua. Hapan cola maistui kuten nimi sanoo. Ananas oli vain katkera ja hapan.
Saat paljon energiaa heti kun juot sen ja hullun määrän pistelyä. Toinen plus on, että sinun ei tarvitse ostaa lisää kreatiinia, jos juot sitä päivittäin ??

Vahvasti suositeltu
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Sour Cola 4/5
Maku: Pineapple 1/5
Was this helpful?
2
0
Vakaa PWO, jota ei markkinoida jonakin täysin maagisena. Hyvä sisältö, hyvä hinta, järkevät määrät jokaista ainesosaa (tieteen mukaan) ja maistuu hyvältä. Bravo Mmsports! Toivon välähdys pimeässä ylihyväksyttyjen pwos/lisäravinteiden joukossa, joissa on roskasisältöä ja korkea hinta
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
10
0
En usko, että se tuntuu kovin paljon harjoituksissa

maku ei todellakaan ole kovin hyvä
Translated by Google - klick to view the original
Maku: Pineapple 2/5
Was this helpful?
0
2
Katso lisää arvosteluja
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
Pre-Workout
Body Science
Pre-Workout
Koko: 440 g
Pre-Workout
19.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?