Ilmainen toimitus alkaen 10 €
2 - 6 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 

Body Science 3 st Pro Creatine

Kolme kappaletta puskuroitua kreatiinia. Soveltuu ihanteellisesti esimerkiksi voimaharjoitteluun, jalkapalloon tai jääkiekkoon.
80.70
+
2 - 6 arkipäivää Ei varastossa
OBS! The bag has a production fault. If it is difficult to open the bag, we recommend cutting the bag open, not tearing. Wrong product name is written on back of the bag. The product is called Pro Creatine and not Pure Creatine.
  • Kuvaus
  • Sisältö

Kuvaus

Pro Creatine  

Puskuroitu kreatiini, joka on suunniteltu erityisesti ammattiurheilijoille, jotka haluavat saada nopeasti lisää voimaa ja räjähtävyyttä sekä nopeuttaa palautumista. 

  • Puskuroitu kreatiini 
  • Auttaa lisäämään voimaa ja edistämään palautumista. 
  • Lisää elimistön ATP:n tuotantoa. 
  • Välitön vaikutus - latausta ei tarvita 
  • Mikronisoitu kreatiini mahdollistaa parhaan imeytymisen ja vesiliukoisuuden. 
  • Valmistettu Ruotsissa. 

Kreatiini on arvostettu ravintolisä, jota käyttävät yhtä paljon sekä aloittelevat kuntoilijat että ammattiurheilijat. Se on yksi turvallisimmista ja tehokkaimmista ravintolisistä, ja sitä käytetään voiman lisäämiseen, lihasten kasvattamiseen ja palautumiseen. Kreatiinia on saatavana monissa eri muodoissa, ja sitä on myös useissa tuotteissa kuten massanlisääjissä ja PWO-valmisteissa. Body Science Pro Creatine on suorituskykyä parantava ravintolisä, joka sisältää mikronisoitua kreatiinimonohydraattia (creatine monohydrate), pH-puskuroitua natriumvetykarbonaattia (bikarbonaatti) sekä elektrolyytti kaliumia kahdessa helposti imeytyvässä muodossa. 

Kreatiinia sisältävällä ravintolisällä voit nopeasti ja tehokkaasti parantaa voimaasi ja suorituskykyäsi, sekä kasvattaa lihasmassaa nopeammin. Se on edullinen ja turvallinen ravintolisä, joka todella toimii! 

Mitä kreatiini on? 

Jos haluat saada enemmän irti voimaharjoittelustasi, kreatiinia sisältävä ravintolisä voi olla avuksi. Kreatiini on aine, jota esiintyy luonnostaan lihaskudoksessamme, ja se auttaa kuljettamaan ravinteita ja energiaa lihassoluihimme. Ensisijaisia kreatiinin lähteitämme ovat liha ja kala, ja saamme ravinnon kautta keskimäärin noin 1 grammaa kreatiinia päivässä. Myös elimistö kykenee itse tuottamaan ainetta syntetisoimalla aminohappoja arginiinia, glysiiniä ja metioniinia, mutta ei kuitenkaan sellaisia määriä, joita tarvitaan kreatiinin toivottujen suorituskykyä parantavien vaikutusten saamiseksi. Jotta voimme hyödyntää kaikkia molekyylin positiivisia etuja meidän on saatava noin 3–5 grammaa kreatiinia päivässä sen lisäksi, mitä saamme ruokavalion kautta ja mitä elimistö itse tuottaa. 

Miten kreatiini toimii? 

Kun suoritamme nopeita räjähtäviä tehtäviä kuten räjähtäviä lihassupistuksia voimaharjoittelun aikana, ATP (adenosiinitrifosfaatti) on lihasten ensisijainen energianlähde. Kun energiapitoinen ATP-molekyyli hajoaa ADP:ksi (adenosiinidifosfaatti) ja epäorgaaniseksi fosfaatiksi, vapautuu liike-energiaa, jota lihakset käyttävät. ATP:ta ei voida kuitenkaan varastoida, eivätkä lihassolut tuota koskaan tarvittavaa enempää ATP:ta, josta energia riittää vain muutaman sekunnin räjähtävään liikkeeseen ennen lihaksen väsymistä. ATP:n hajotessa energian luomiseksi muodostuu jatkuvasti uutta ATP:ta jonkun kehon kolmen energiajärjestelmän kautta, joita ohjaa suorittamasi fyysisen aktiviteetin tyyppi. Lyhytaikaisissa ja räjähtävissä liikkeissä lihakset käyttävät fosfaattijärjestelmää, mikä on nopein järjestelmä ATP:n uudelleenmuodostamiseksi. ATP:n kaltaisen aineen kreatiinifosfaatin avulla elimistö kykenee välittömästi muodostamaan uutta energiapitoista ATP:ta, mikä lisää lihasten työkykyä ja siirtää lihasten väsymistä. Toisin kuin ATP:ta, kreatiinia voidaan varastoida ja elimistön kohonneiden kreatiinitasojen avulla voit treenata sekä kovemmin että pidempään, mikä vaikuttaa myönteisesti lihasten kasvuun. 

Miten kreatiinia nautitaan? 

Kysymys, joka tulee ajoittain esiin, on se, milloin kreatiinia on parasta nauttia – eli ennen treeniä vai treenin jälkeen. Ei ole osoitettu, onko sillä merkitystä, mihin aikaan päivästä ainetta nautitaan, mutta on olemassa pari tutkimusta, jotka osoittavat, että kreatiinin nauttimisella treenin jälkeen voi mahdollisesti olla parempi vaikutus. Sen sijaan on todettu, että kreatiinin päivittäinen saanti lisää kreatiinitasoja lihaksissa ja että sillä on suorituskykyä parantava vaikutus, joka auttaa sinua treenaamaan kovemmin ja intensiivisemmin kuin jos et olisi nauttinut sitä. Siksi jätämme sanomatta, onko vaikutus suurempi, kun aine nautitaan ennen treeniä tai treenin jälkeen, mutta luultavasti sillä ei ole suurempaa merkitystä. Suosittelemme tekemään niin kuin itsestä tuntuu parhaalta – tärkeintä on, että saat kreatiinia päivittäin! 

Mikronisoitu kreatiini 

Tavallista kreatiinimonohydraattia sisältävää ravintolisää on ollut kauan vaikea liuottaa veteen. Tämä ei vaikuta vain kreatiinin imeytymiseen ja vaikutukseen, vaan voi myös aiheuttaa joillekin henkilöille vatsavaivoja. Siksi käyttäjille on suositeltu kaikenlaista kreatiinin sekoittamisesta erittäin suuriin nestemääriin lämpimän veden käyttöön, mikä on tehnyt kreatiinin saannista hyvin tuskallista. Kreatiinin kohtalaisen liukoisuuden kiertämiseksi ja imeytymisen parantamiseksi elimistössä ajan myötä on kehitetty suuri määrä kreatiinia, esimerkiksi? Kre-Alkalyn-kreatiinia, kreatiinimalaattia ja mikronisoitua kreatiinia. Mikronisointi on ainutlaatuinen prosessi, jossa aineen keskimääräinen hiukkasten halkaisija minimoidaan erittäin pieneen mittakaavaan, mikä johtaa liukoisuuteen ja imeytyminen paranee merkittävästi. Tämän mikronisointiprosessin ansiosta myös muutoin huonosti liukeneva kreatiinimonohydraatti voi liueta nopeasti ja helposti veteen maksimaalisella imeytymisellä ja vaikutuksella! Toinen merkittävä etu on, että mikronisoitu kreatiini on herkkävatsaisille parempi vaihtoehto kuin tavallinen kreatiinimonohydraatti. 

Sitooko kreatiini vettä? 

Kreatiinilisän käytön alussa on yleistä, että paino nousee, koska elimistö sitoo samanaikaisesti jonkin verran nestettä kreatiinin imeytyessä. Yleinen väärinkäsitys on, että tämän painonnousu on pysyvä ja että nesteen kertyminen tapahtuu ihon alla ja saa sinut näyttämään pullealta ja turvonneelta. Tosiasiassa suurin osa nesteestä sitoutuu lihaksissa, mikä voi sen sijaan saada sinut näyttämään suuremmalta ja treenatummalta, ja nesteen kertyminen loppuu myös yhtä nopeasti kuin se alkoi, kun lopetat kreatiinin käytön. Se, että aine sitoo nestettä, on myös olennainen osa aineen suorituskykyä parantavia ominaisuuksia, ja jos se ei sitoisi nestettä, se ei olisi myöskään yhtä tehokas. Koska kreatiinin vaikutus on vain väliaikainen, sitä voidaan käyttää ongelmitta silloin, kun yritetään pudottaa painoa. Kreatiini voi itse asiassa tehostaa painon pudotusta, koska suorituskykysi on parempi alhaisesta kalorien saannista riippumatta. 

- Puskuroitu kreatiini, joka on suunniteltu erityisesti ammattiurheilijoille, jotka haluavat saada nopeasti lisää voimaa ja räjähtävyyttä sekä nopeuttaa palautumista.  

SKU: SKU25369
Manufacturer: Body Science
EAN:

Sisältö

Body Science Professional Series Pro Creatine Strawberry, 345g

Ravintolisä.
Nettopaino: 345 g (30 annosta)
Annoskoko:11,5 g (~1 rkl).

Käyttö: Sekoita 11,5 g 3-5 dl vettä ja nauti päivittäin. Nauti treenipäivinä annos 30 minuuttia ennen treeniä tai heti sen jälkeen.

Ainesosat: Kreatiinimonohydraatti, l-sitrulliini-dl-malaatti, happamuudensäätöaine (omenahappo), natriumvetykarbonaatti, makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami-K), kivennäisaineet (kalsiumfosfaatti, magnesiumsitraatti, kaliumkloridi), aromit, väriaine (punajuurenpunainen). Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Huomautusteksti: Ravintolisää ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.

Sisältö, 11,5 g:n kerta-annos:
Kreatiinimonohydraatti 5000 mg
L-sitrulliini-dl-malaatti
-josta l-sitrulliini
4000 mg
2000 mg
Natriumvetykarbonaatti 500 mg
Kalium 60 mg 3 %*
Kloridi 56 mg 7 %*
Kalsium 112 mg 14 %*
Fosfori 126 mg 18 %*
Magnesium 64 mg 17 %*
 
* merkintätarkoitukseen EU:n määrittämä päivittäinen saantisuositus prosentteina 
Lue lisää
Tykki! Voinko tilata lisää??
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
2
0
Hyvää kreatiinia, vatsalle hellävaraista!
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
14
5
Super hyvä!
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
3
4
Yksi markkinoiden parhaista, epäilemättä. Täydellinen aloittelijoille, kuten SEK, että kreatiini on inhottavaa (mauton). Tämä maistuu calippo colalta. Joten se on myös todellinen ilo juoda!
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
5
1
Antaa voimaa ja kestää pitkään! Kiva välttää myös latausvaihetta.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
4
0
Katso lisää arvosteluja
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 10 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 6 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
3 st Pro Creatine
Body Science
3 st Pro Creatine
80.70
Ilmainen toimitus
alkaen 10 €
Nopea toimitus
2 - 6 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?