Ilmainen toimitus alkaen 20 €
2 - 5 arkipäivää
Trustpilot 4,5 / 5
Nopea toimitus 
-20%

Body Science 4 kpl Whey Protein Hydrolysate

Heraproteiinihydrolysaatti – niille, jotka haluavat korkealaatuisen proteiinijauheen, joka imeytyy elimistöön mahdollisimman nopeasti!
126.90
159.60
+
2 - 5 arkipäivää Muistuta minua
  • Kuvaus
  • Sisältö

Kuvaus

Body Science Whey Protein Hydrolysate

Luultavasti markkinoiden parhaimman makuinen hydrolysaatti! Et tule uskomaan juovasi 100 % puhdasta hydrolysoitua heraproteiini-isolaattia!

  • 25 grammaa lihaksia kasvattavaa proteiinia annosta kohti!
  • Esipilkottu – imeytyy elimistöön todella nopeasti!
  • Alhainen sokeripitoisuus – vain 0,4 grammaa sokeria annosta kohti.
  • Vähärasvainen – vain 0,9 grammaa rasvaa annosta kohti.
  • Erittäin alhainen laktoosipitoisuus – alle 0,2 grammaa laktoosia annosta kohti.
  • Vatsaystävällinen!
  • Valmistettu Ruotsissa!

Body Science Whey Protein Hydrolysate on uskomattoman maukas proteiinijauhe, joka sisältää hydrolysoitua heraproteiini-isolaattia ja joka imeytyy elimistöön erittäin nopeasti, koska proteiini on pilkottu pienempiin osiin. Jokainen annos sisältää jopa 25 grammaa lihaksia kasvattavaa proteiinia, joka tavoittaa lihakset salamannopeasti esipilkotun proteiinin ansiosta. Sen korkea proteiinipitoisuus ja alhainen rasva- ja laktoosipitoisuus tekevät siitä proteiinijauheen niille, jotka todella haluavat markkinoiden parhaan ja nopeimman proteiinin!

Hydrolysaateissa on eroa

Heraproteiini on uskomattoman hyvä proteiininlähde, jolla on korkea biologinen arvo. Siitä on olemassa kaksi pääasiallista muotoa, joista yleisin tyyppi on heraproteiinitiiviste ja toinen on heraproteiini-isolaatti. Molempia näistä tyypeistä on saatavana hydrolysoiduissa muodoissa eli hydrolysoituna heraproteiinitiivisteenä ja hydrolysoituna heraproteiini-isolaattina. Aivan kuin et voi verrata tavallista heratiivistettä ja hienompaa heraisolaattia keskenään, myöskään hydrolysoitua heraproteiinitiivistettä ja hydrolysoitua heraproteiini-isolaattia ei voi verrata keskenään, vaikka molemmat ovatkin hydrolysoituja. Tiiviste sisältää aina vähemmän proteiinia ja enemmän rasvaa ja sokeria kuin isolaatti, ja siksi se on halvempi tuote, jota on helpompi valmistaa ja maustaa. Juuri tämän vuoksi Body Science Whey Protein Hydrolysate erottuu markkinoilla – se on proteiinijauhe, joka koostuu 100 % hydrolysoidusta heraproteiini-isolaatista, ei halvemmasta tiivisteestä! 

Syy siihen, miksi markkinoilla on niin vähän hydrolysaatteja, johtuu osittain siitä, että hydrolysaatin tuottaminen on erittäin kallista. Tuotantokustannukset ovat lähes kaksinkertaiset tavalliseen heraproteiini-isolaattiin verrattuna ja lähes nelinkertaiset tavalliseen heraproteiinitiivisteeseen verrattuna. Tuotantokustannusten alentamiseksi voit tietysti sekoittaa tuotteen halvempiin proteiinilajikkeisiin, mutta sitten sinulla ei myöskään ole enää puhdasta hydrolysaattia. Lisäksi luonnollinen esipilkkomisprosessi vaikuttaa proteiinijauheen makuun ja koostumukseen. Se tekee mausta hieman kitkerän ja koostumuksesta erittäin nopeasti muuttuvan. Nämä ominaisuudet vaikeuttavat huomattavasti hyvän ja helposti juotavan maun kehittämistä. Useimmille valmistajille on yksinkertaisesti sekä kallista että vaikeaa valmistaa maukasta heraproteiini-isolaattityyppistä hydrolysaattia. Mutta tässäkin kohtaa Body Science Whey Protein Hydrolysate erottuu joukosta selvästi! Olemme todella onnistuneet luomaan heraproteiinihydrolysaatin, jolla on uskomattoman hyvä maku ja johon ei käytännössä muodostu lainkaan vaahtoa. Tämän saavuttaminen edellyttää valtavaa tietomäärää ja ehdottomasti parhaiden ja hienoimpien raaka-aineiden käyttöä!

Eläinperäinen proteiini vs kasviperäinen proteiini

Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että eläinperäisellä proteiinilla on parempi proteiinin laatu kuin kasviperäisen proteiinin lähteillä. Jotta proteiininlähde voidaan luokitella täysimittaiseksi proteiiniksi, sen on sisällettävä kaikki välttämättömät aminohapot. Tässä kohtaa eläinperäisen proteiinin lähteet, kuten maitoproteiini ja heraproteiini erottuvat joukosta täydellisellä aminohappoprofiililla ja korkealla biologisella arvolla. Tämä ei valitettavasti päde useimpiin kasviperäisen proteiinin lähteisiin. Vaikka joillakin vegaanisilla proteiinijauheilla on täydellinen aminohappoprofiili, ne eivät sisällä yhtä hyvää elimistölle välttämättömien aminohappojen koostumusta ja määrää, ja siksi on yhdistettävä useita erilaisia kasviperäisen proteiinin lähteitä, jotta saavutetaan sama proteiinilaatu, joka heraproteiinin kaltaisella eläinperäisellä proteiinijauheella on. Eläinperäisistä proteiininlähteistä heraproteiini erottuu edukseen erittäin hyvällä aminohappoprofiililla, joka sisältää erittäin runsaasti välttämättömiä aminohappoja – erityisesti haaraketjuisia aminohappoja leusiinia, isoleusiinia ja valiinia (BCAA). Nopea imeytyminen edistää voimakkaasti proteiinisynteesiä ja tekee herasta loistavan proteiininlähteen, joka soveltuu käytettäväksi lihasten kasvattamiseen.

Heraproteiinihydrolysaatti – kun haluat parhaan proteiinijauheen

Vaikka heraproteiini luokitellaan parhaaksi proteiininlähteeksi lihasten kasvattamiseen, sokerin, rasvan ja proteiinin jakautumisessa on silti jonkin verran eroa eri muotojen välillä. Heratiiviste sisältää vähemmän proteiinia ja enemmän sokeria ja rasvaa, kun taas heraisolaatti sisältää enemmän proteiinia ja hyvin vähän rasvaa ja sokeria. Hydrolysaatin osalta huomio kiinnittyy ennen kaikkea imeytymisnopeuteen, ja kun verrataan heraproteiinin eri muotoja, hydrolysoitua heraproteiini-isolaattia pidetään parhaana. 

Hydrolysaatti ei kuitenkaan sovi proteiinijauheena kaikille, vaan se on suunniteltu erityisesti ammattimaisille ja kunnianhimoisille urheilijoille. Hydrolysaatin valitsemisen etu tavallisen heraproteiinitiivisteen sijaan ei ole vain se, että se sisältää enemmän proteiinia ja huomattavasti vähemmän rasvaa ja sokeria. Merkittävin etu on juuri se, että proteiini on esipilkottu: proteiinin pitkät aminohappoketjut on osittain pilkottu lyhyempiin ja helpommin imeytyviin aminohappoketjuihin. Se siis imeytyy elimistöön erittäin nopeasti ja edistää sen myötä lihasproteiinisynteesiä nopeammin. Lihaksia kasvattava proteiini yksinkertaisesti saavuttaa lihakset ja tulee käyttöön nopeammin!

Paljonko proteiinia päivässä?

Useimmille ihmisille ei ole epäilystäkään siitä, että ne, jotka harjoittavat voimaharjoittelua, tarvitsevat enemmän proteiinia kuin ne, jotka eivät treenaa, ja että proteiinijauheen käytöstä on monia etuja lisääntyneen proteiinin tarpeen tyydyttämiseksi. Heraproteiinin kaltaisen nopean proteiinin nauttiminen lisää nopeasti helposti saatavilla olevien aminohappojen määrää veressä, mikä edistää voimakkaasti lihasproteiinin rakentumista. Myös lihaksia kasvattavan proteiinin saannilla heti treenin jälkeen on etuja, koska proteiinin saanti voimaharjoittelun jälkeen antaa vielä suuremman anabolisen vasteen – eli lihasproteiinisynteesin edistäminen voimistuu. Siksi suurin osa käyttää nopeaa ja täysimittaista proteiinia, kuten heraa, ja saanti on yleensä noin 20–25 grammaa proteiinia, mutta jotkin uudemmat tutkimukset osoittavat, että suuremmat määrät proteiinia heti treenin jälkeen voivat antaa vielä parempia tuloksia ja myös parantaa kehon koostumusta rasvan ja lihasmassan välillä.

Jos haluat maksimoida treenin tulokset, ei riitä, että varmistat saavasti runsaasti proteiinia heti treenin jälkeen, vaan sinun on myös varmistettava päivittäinen proteiinin kokonaissaanti. Se, miten paljon proteiinia tulisi saada päivässä, on hyvin yksilöllistä, mutta voidaan sanoa, että mitä kauemmin olet harjoittanut voimaharjoittelua ja mitä enemmän lihasmassaa sinulla on, sitä suurempi proteiinin tarpeesi on. Yleensä arvioidaan, että proteiinia pitäisi saada vähintään 1,6–2,2 grammaa painokiloa kohti päivässä. Se, missä kohtaa asteikkoa on, riippuu tietenkin omasta tasosta, mutta jos on epävarma, kannattaa laskea korkeamman luvun mukaan proteiinin saannin varmistamiseksi.  

Voit laskea päivittäisen proteiinin tarpeesi eli kuinka monta grammaa proteiinia tarvitset, jos harjoitat voimaharjoittelua, kertomalla painosi luvulla, jossa olet mielessäsi asteikolla välillä 1,6–2,2 grammaa. Esimerkiksi 70 kg x 2,2 = 154. Proteiinin tarpeesi on siis 154 grammaa proteiinia päivässä. 

Vatsaystävällinen

Hydrolysoitu heraproteiini sopii niille, jotka haluavat kasvattaa lihaksia nopeasti, mutta myös herkkävatsaisille, joille tavallinen proteiinijauhe aiheuttaa turvotusta tai muunlaisia vatsavaivoja. Koska proteiini on esipilkottu lyhyempiin ja helpommin imeytyviin aminohappoketjuihin, proteiinijauhe poistuu vatsalaukusta nopeammin kuin proteiinijauhe, jota ei ole pilkottu. Siksi hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti sopii herkkävatsaisille, ja sen alhaisen laktoosipitoisuuden vuoksi se sopii hyvin myös laktoosi-intoleranteille.

HUOM! Monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen on tärkeää.

SKU: SKU25387
Manufacturer: Body Science
EAN:

Sisältö

Body Science Whey Protein Hydrolysate Chocolate

Suklaan makuinen proteiinijauhe. Sisältää makeutusainetta. Alhainen rasvapitoisuus. Alhainen sokeripitoisuus – sisältää luonnossa esiintyviä sokereita.
Nettopaino: 1000 g (32 annosta).
Annoskoko: 31 grammaa (~1 dl). Kauha ei sisälly.

Käyttö: Sekoita 31 grammaa 2 desilitraan vettä tai laktoositonta maitoa. Nesteen määrää voidaan lisätä tai vähentää tarpeen mukaan. Suositeltu annostus: 2–3 annosta päivässä.

Ainesosat: heraproteiinihydrolysaatti maidosta, kaakao, emulgointiaineet (soija-ja auringonkukkalesitiini), stabilointiaine (selluloosakumi), aromit, suola, makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami-K). Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Säilytysohje: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.

Ravintosisältö 100 grammaa kohti ja 31 gramman annosta kohti.
Energiaa 1546 kJ/368 kcal 479 kJ/114 kcal
Rasvaa
- josta tyydyttyneitä rasvoja
2,8 g
0,8 g
0,9 g
0,2 g
Hiilihydraatteja
- joista sokereita1
4,7 g
1,4 g
1,5 g
0,4 g
Proteiini2 81 g 25 g
Suolaa 1,55 g 0,48 g
 
Sisältää luonnossa esiintyviä sokereita.
2 Proteiinin kuiva-ainepitoisuus: 84 %.

 

Aminohappoprofiili 100 grammaa kohti ja 31 gramman annosta kohti.
L-isoleusiini* 5,55 g 1,72 g
L-leusiini* 9,10 g 2,82 g
L-lysiini 8,51 g 2,64 g
DL-metioniini 1,24 g 0,38 g
L-fenyylialaniini 1,91 g 0,59 g
L-treoniini 5,84 g 1,81 g
L-tryptofaani 1,05 g 0,33 g
L-valiini* 4,50 g 1,39 g
L-histidiini 0,76 g 0,24 g
L-alaniini 3,72 g 1,15 g
L-arginiini 1,22 g 0,38 g
L-asparagiinihappo 9,72 g  3,01 g
L-kysteiini 1,42 g  0,44 g
L-glutamiini 15,68 g  4,86 g
Glysiini 0,76 g  0,24 g
L-proliini 5,07 g 1,57 g
L-seriini 3,54 g 1,10 g
L-tyrosiini 1,82 g 0,56 g
Proteiinien kokonaispitoisuus
- josta BCAA-aminohappoja 
84,41 g
19,15 g
25,23 g
 5,93 g
 
* haaraketjuiset aminohapot (BCAA).
Lue lisää
Ehdottomasti paras ja maukkain proteiinijauhe. Helppo sekoittaa ja helposti valua, paljon hyvää makua! Paras mitä olen kokeillut.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
0
0
uusi maku on todella kiva suklaan maku :)
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
4
2
Julma! Häneltä puuttuu kuitenkin mahdollisuus "isoon pakkaukseen".
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
10
0
hyvä maku laadukkaalle hydrolysaatille .... suorat putket proteiinisynteesissä ...
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
2
0
Minusta uusi maku on iso sysäys muuten erittäin loistavalle tuotteelle. Vaahto-ongelma on myös parantunut entisestään.
Translated by Google - klick to view the original
Was this helpful?
1
1
Katso lisää arvosteluja
Ohjeet julkaistuihin arvosteluihin
Ilmainen lasku
30 päivää
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Trustpilot
4,5 / 5
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää

Instagram

Katso lisää
4 kpl Whey Protein Hydrolysate
Body Science
4 kpl Whey Protein Hydrolysate
4 kpl Whey Protein Hydrolysate
126.90
Ilmainen toimitus
alkaen 20 €
Nopea toimitus
2 - 5 arkipäivää
Palautusoikeus
30 päivää
Uusi asiakas?